Tərəvəzli balıq ləvəngisi


IMG_4567İçindəkilər.

Balıq

Ləvəngi

Pamidor -2 əd

Bibər şirin – 2 əd

Bibər acı -1 əd

Kişmiş – 0,5 st

Nar (dənələnmiş) – 0,5 st

Cəfəri –  1 dəstə

Zəncəfil – 1/5

Palçıq turşu

Duz

İstiot

Hazırlanması.

IMG_4571

Balıq təmizlənir duz, istiot ,turşu vurulur. Pamidor , acı bibər, şirin bibər,cəfəri  xırda -xırda doğranılır.  Zəncəfil sürtkəcdən keçirilir. Dənələnmiş narı ,kişmişi doğranmış ərzaqları ,duzu istiotu ləvəngiylə qarışdırıb,balığın qarnına doldururuq və falqaya büküb 150 dərəcədə sobada 15 dəqiqə bişirib sonra falqanı cırıb 15 dəqiqə də bişırırık.

NUŞ OLSUN.

Advertisements

Əməyə hörmət olaraq şərh yazın.

Sistemə daxil olmaq üçün məlumatlarınızı daxil edin və ya ikonlardan birinə tıklayın:

WordPress.com Loqosu

WordPress.com hesabınızdan istifadə edərək şərh edirsinz. Çıxış /  Dəyişdir )

Google+ foto

Google+ hesabınızdan istifadə edərək şərh edirsinz. Çıxış /  Dəyişdir )

Twitter rəsmi

Twitter hesabınızdan istifadə edərək şərh edirsinz. Çıxış /  Dəyişdir )

Facebook fotosu

Facebook hesabınızdan istifadə edərək şərh edirsinz. Çıxış /  Dəyişdir )

%s qoşulma